Diensten Text as a Service

Jouw tekst, mijn woorden

Bij Text as a Service kun je terecht voor alles wat met teksten en schrijven te maken heeft. Je kunt hierbij denken aan:

  • websiteteksten
  • vacatureteksten
  • nieuwsbrieven
  • pers- en nieuwsberichten
  • blogs
  • interviews
  • testimonials
  • uitnodigingen en flyers

Uiteraard is het doel om jouw tekst te schrijven, een tekst die bij jou past. Wat voor tekst dat is maakt eigenlijk niet uit, jij bepaalt. Hierbij is mijn insteek altijd om in de geest van de opdrachtgever te schrijven.

Mijn eigen werkervaring ligt vooral op het gebied van telecom en IT, en deze ervaring kan ik gebruiken om bruggen te slaan tussen technici en commerciële talenten. Zo ontstaan er teksten die techniek en commercie samen brengen in begrijpelijke taal!

Ik ben leergierig van aard, dus ook als het niet over ICT gaat, kan ik jouw teksten schrijven. Ik verdiep me graag in nieuwe zaken en sta overal voor open. Dus elke branche is welkom bij Text as a Service!

Redigeren

Heb je zelf al een tekst geschreven en wil je hier nog door een extra paar ogen naar laten kijken? Uiteraard hoort het redigeren van eigen teksten ook tot de mogelijkheden.

SEO

Vanzelfsprekend kunnen alle teksten aan de SEO richtlijnen voldoen. SEO (Search Engine Optimalisation) is een manier om je website en webteksten beter vindbaar te laten zijn in Google (en andere zoekmachines). Het is dus belangrijk dat als er teksten op je website komen, deze voldoen aan deze richtlijnen. Afhankelijk van het doel van je tekst wordt deze dus SEO proof opgeleverd!

Kosten

Ik schrijf voor een vast uurloon. Hierin zit de daadwerkelijke schrijftijd, maar ook voorbereiding en nabewerking, en eventuele aanpassingen. Uiteraard wil je van te voren weten waar je aan toe bent. Neem daarom contact met me op om je opdracht te bespreken en je ontvangt van mij een offerte voor het project. Deze offerte is altijd inclusief alle kosten. Zo weet je van tevoren waar je aan toe bent en kom je nooit voor verrassingen te staan!